» Interactieve wand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interactieve wand

De interactieve wand van iCatch Media verandert ieder verticaal oppervlak in een spectaculaire, interactieve beleving. Er kunnen talloze verschillende graphics getoond worden die op verschillende manieren reageren op voorbijgangers. Of u er nu voor kiest om de interactieve muur te gebruiken als marketingtool, entertainment of sfeerelement; het trekt gegarandeerd de aandacht van bezoekers en laat een onvergetelijke indruk achter.

Kijk voor een indruk van mogelijke effecten op de balk aan de rechterkant.

Zo werkt het

Een interactieve wandprojectie die – op elke willekeurig oppervlak -op de kleinste bewegingen reageert. Bijvoorbeeld: uw logo, afbeeldingen van uw product of andere visuals achtervolgen op speelse wijze een bezoeker.

De interactieve vloer van iCatch Media biedt een uitgebreide bibliotheek aan effecten. De effecten worden los en in themagroepen aangeboden. Elke effect kan aangepast worden door het beeldmateriaal te wijzigen. Hierdoor is de gebruiker zelf in staat het systeem naar wens aan te passen.

Deze interactieve wall trekt gegarandeerd de aandacht van elke bezoeker of toevallige voorbijganger. De mogelijkheden zijn bijzonder geschikt voor ontvangsthallen, winkelmuren, beurzen, musea, winkelcentra en warenhuizen.

Niet alleen puur entertainment, maar de merkbeleving stijgt naar ongekende hoogtes. Met de interactieve wand van iCatch kunt u opvallend leuk en effectief communiceren.