» Kids & Fun

Auto’s

Verschillende soorten grappige auto’s rijden in banen over de weg, net als in een echte stad. De auto’s proberen te ontsnappen van de bezoekers. Als de bezoeker snel genoeg is kan de auto onderschept worden waarna deze kleine objecten in het rond laat vliegen.

Vliegtuigen

Op elk denkbare landkaart of satellietfoto worden wolken en talloze verschillende vliegtuigen geprojecteerd. Deze reageren op de gebruiker door uit te wijken als deze in de weg van het vliegtuig beweegt.

Froggy

Word de koning van de kikkers en trouw de prinses: laat alle kikkers in de vijver springen om alle 10 de gouden kronen te verzamelen, maar houd de tijd in gedachten…

dolfijnen

Virtuele dolfijnen of virtuele vissen zwemmen in een zwembad, in de zee of in de lagunen en nodigen de gebruiker om te interageren. Combineer of varieer met verschillende vissoorten en achtergronden.

Lieveheersbeestjes

Een speels effect met lieveheersbeestjes die omvergeduwd kunnen worden, ook vlinders en madeliefjes reageren op bewegingen van de gebruiker.

Kidsmozaïek

Grote mozaïektegels schuiven aan de kant als u over de vloer heen loopt. Tegels en achtergrond zijn naar wens aan te passen.

Kidswindmolens

Niet alleen schuiven de windmolens op de vloer aan de kant voor gebruikers, ze tollen in het rond op de terugweg. Elementen en achtergrond zijn volledig naar wens aan te passen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit effect. Op verzoek kunnen grafische elementen en programmeringen worden aangepast.

Kidsontbijt

Een beklede tafel waarbij de gerechten zichtbaar worden als er overheen wordt gelopen.

Quiz

Raad het juiste antwoord: 1, 2 of 3? Gebruik je eigen graphics en geluidseffecten. Kies een winnende reeks.