» Interactieve vloer, opening Van Oord

Van Oord is één van de twee grote baggerbedrijven van Nederland. Het familiebedrijf heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Vanuit die gedachte sponsort Van Oord onder andere de Send@Drop Foundation. Tijdens de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Van Oord, aan de Nieuwe Maas in augustus, verzorgde iCatch Media een presentatie over Send@Drop.

 

Eén op de vijf mensen op aarde heeft geen schoon drinkwater. Om daar iets aan te doen is Winand Staring, na een loopbaan bij onder andere de VN, de Wereldbank en als ambtenaar in Den Haag Send@Drop begonnen. Dit is een initiatief waarbij donateurs via een sms-bericht geld overmaken naar projecten die gesteund worden door de Send@Drop Foundation, zoals de aanleg van waterputten en leidingen in Afrika, Azië en Latijn-Amerika.

iCatch Media is door Winand Staring ingehuurd om op twee gelegenheden Send@Drop aan verdere naamsbekendheid te helpen; de opening van het nieuwe hoofdkantoor van sponsor Van Oord, en tijdens Rio aan de Maas. Zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins Willem Alexander, zelf ook geen onbekende met waterbouwkunde, kwam even polshoogte nemen.