» Clubbing

Abstracte quad

Dynamische elementen volgen in het spoor van de bezoeker en vormen een ring om hen heen. De elementen en achtergrond kunnen op verzoek worden aangepast.

Abstracte mozaïek

Beweeg over een dynamische achtergrondafbeeldingen met een voorgrond van verschuivende mozaïektegels.

Zwemmende handen

Verschillende geanimeerde objecten begeven zich in het veld en reageren op verschillende manieren op de gebruiker. Elementen en achtergrond kunnen op verzoek worden aangepast.

Abstracte kleur

Elementen met allerlei verschillende kleuren buigen af en achtervolgen gebruikers op de vloer, Elementen en achtergrond kunnen op verzoek worden aangepast.

Abstract zwembad

Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende vissoorten en andere elementen. Waterbloemen drijven rondjes in een waterlaag welke reageert op de bewegingen van de gebruiker.

Abstracte flashlichten

Bolletjes gloeien in een oneindige animatie en bewegen uit de weg voor de gebruiker. Elementen en achtergrond kunnen op verzoek worden aangepast.

Abstract bloembed

Sierlijke patronen ontstaan door over de vloer heen te lopen. Vlinders in verschillende kleuren reageren op de gebruiker en wisselen het effect af.

Hand-kruis-oog

Handen zullen u proberen te grijpen zodra u over de vloer heen loopt, gekleurde blokpatronen volgen het pad van de gebruiker en ogen kijken u aan als u beweegt.

Abstracte vlammen

Door over de vloer heen te lopen laat de gebruiker een spoor van meerdere rijke effecten achter en licht de vloer rondom op.