» Beestjes

Compilatie

Maak uw keuze uit verschillende dieren en beestjes met unieke animaties. U kunt talloze eigenschappen naar uw wens aanpassen waar onder ook het gedrag en interactie met personen.

Lieveheersbeestjes

Deze onschuldig uitziende insecten bewegen zich willekeurig in het rond en rollen omver wanneer ze in contact komen met een persoon op de vloer. De lieveheersbeestjes komen in drie verschillende kleuren.

Kikkers

Deze beestjes bewegen zich ieder voor zich van de ene naar de andere kant van de vloer maar wijzigen koers als er iemand in hun pad staat.

Vlinders

Maak uw keuze uit vijf verschillende vlinder modellen gebaseerd op echte soorten. Naast een passende achtergrond kunt u ook bloemen laten verschijnen waar personen zich op de vloer begeven.

Bijen

Een groot aantal bijen vliegen rond met volledig aanpasbaar gedrag. Zo kunt u de beestjes meer als groep of individueel laten bewegen of rond een bepaald punt op de vloer laten zwermen.

Wespen

Deze wespen trekken zich minder aan van andere beestjes maar kunnen bijvoorbeeld worden ingesteld om mensen op de vloer te achtervolgen.