» Aquarium

Compilatie

Vissen en andere levensechte zeedieren reageren op beweging boven het virtuele wateroppervlak. De collectie van 3D-geanimeerde wezens bevat vele verschillende vissen maar ook dolfijnen, roggen, kwallen, haaien en inktvissen.

(Noord)zee

Een selectie aan zeedieren beweegt zich in het water boven een achtergrond naar keuze. Door andere dieren en achtergronden te gebruiken kan het effect variëren van een stukje Noordzee tot een koraalrif.

Dolfijnen

Speelse dolfijnen bewegen zich als een school door het diepe water waar ze niet alleen horizontaal zwemmen maar ook de diepte in gaan en weer naar boven komen.

Stream EU

De stream is een speciaal water effect dat lijkt op het stromen van een rivier. Vissen zwemmen bewust met het stromende water mee of gaan er juist tegen in.

Stream AU

Met het stream effect kunnen rivieren van over de hele wereld kunnen nagebootst worden. Niet alleen de achtergrond en vissen zijn naar keuze, er zijn ook een aantal unieke touches toe te voegen.

Stream CN

U kunt objecten door de stroom laten meesleuren zoals bladeren of lelies. Ook is er ruimte voor extra effect lagen zoals een spoor van kiezelsteentjes waar personen gelopen hebben.

Zalm

De combinatie van een dynamische waterlaag en bewegelijke dieren zorgt voor een innemend en aantrekkelijk geheel. Bezoekers komen er snel op af en zijn niet snel uitgekeken.