» Advertentie

Mozaïekeffect

Door over de afbeelding te lopen wordt deze opgebroken in vierkanten van ieder gewenst formaat en uitgespreid zodat de verborgen afbeelding er onder zichtbaar wordt.

Postereffect

Door over de vloer heen te lopen of met uw armen te zwaaien wordt de afbeelding ls het ware tijdelijk weggepoetst. Op deze manier wordt de afbeelding die zich daar onder bevind zichtbaar geemaakt.

Traceereffect

Wanneer over de vloer loopt laat u een spoor van kleine afbeeldingen achter. Niet alleen het ontwerp maar ook het aantal, de grootte, rotatie en type van deze ‘magische sporen’ zijn variabel.

Filmeffect

Door te bewegen over het vloeroppervlak verdwijnt de afbeelding en komt de onderliggende film in zicht. U kunt er ook voor kiezen om de twee lagen om te wisselen of twee films gebruiken.

Veegeffect

Het oppervlak is bedekt met kleine voorwerpen zoals bedrijfslogo’s of afbeeldingen van een product. Door interactie verplaatsen de objecten en wordt de achtergrond zichtbaar. Naast het ontwerp kunt u talloze eigenschappen van de objecten aanpassen.

Knopeffect

Door te bewegen over specifieke hotspots spelen zich op die plaats lokale animaties af. U kunt dingen laten verschijnen, verdwijnen, veranderen of alleen een beweging laten maken.