» 4 Seizoenen

Voorjaar

Verschillende effect lagen gecombineerd om een sfeersetting te maken. Lentebloemen, 3D-vlinders, groeiende bloemen, op een frisse grasland achtergrond geven bijvoorbeeld de impressie van lente.

Zomer

Een interactieve zee van zomerbloemen, 3D-vlinders, 3D-bijen en grasland. De achtergrond en gebruikte elementen kunnen naar wens worden aangepast.

Herfst

Door over de vloer te bewegen komt er een pad vrij in het deken van herfstbladeren en bezoekers laten een spoor van kiezelsteentjes achter. Naar wens kunt u ook beestjes over de bladeren laten bewegen.

Winter

Door over het oppervlak heen te lopen ontstaan er scheuren in het ijs en worden sneeuw en sneeuwvlokken aan de kant geschoven.

Lentelagune

Een rijke variatie aan 3D-vis en vlinders, waterlelies. Het wateroppervlakte-effect en de vijverachtergrond geven je de beleving echt door een lagune heen te lopen.

Zomerlagune

Verschillende 3D-vissen en drijvende banden op een waterlaag met zwembad achtergrond. U kunt de achtergrond en elementen naar wens aanpassen.

Herfstlagune

Een rijke variatie aan 3D-vissen, bijen en herfstbladeren op een rivierbedding of vijver achtergrond.

Winterlagune

3D-vissen zwemmen onder de sneeuw en ijsschotsen. Door over het oppervlak heen te lopen breekt het ijs en ontstaan waterkringen onder je voeten. Op deze manier wordt de onderlaag zichtbaar.