» Transparant fridge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transparant Fridge

Heeft u een cool product die u op een innovatieve manier wilt tentoonstellen? Dan is de transparante fridge het perfecte medium voor u. De transparante LCD deur in onze fridge geeft u de mogelijkheid om op een unieke, innovatieve manier reclame in uw winkel te presenteren terwijl het tegelijkertijd de aandacht trekt op de producten achter het glas.

 

Zo werkt het

De transparante fridge is een gloednieuw product van iCatch media. De fridge is een unieke eyecatcher die door vernieuwende technieken zoals IPS technology  ver boven de concurrentie uitdsteekt.
De flexibiliteit die met dit product te halen valt is grenzenloos. door een geintergreerd mediasysteem is uw persoonlijke content gemakkelijk via Wi-Fi, LAN en USB te uploaden.

De IPS technology in het scherm zorgt voor realistischere kleuren en een grotere kijkhoek.
Daarnaast zitten er op dit nieuwe type fridges een M+ panel scherm, deze schermen laten meer backlight door dan standaard transparante LCD’s wat het energieverbruik ten goede komt en het scherm een “scherpere” look geeft.
Als bijkomend voordeel lijkt het scherm vanaf een grotere afstand minder transparant. een potentiele klant zal van veraf een HD scherm zien maar wanneer deze naar het scherm toeloopt zal de transparantie de producten achter het glas tonen.

 

 

 

 

maxresdefault