» Touchscreen

8384498865_003826cc59

Touchscreen

Tijdens uw evenement komt u graag goed voor de dag. Informatief, duidelijk en vernieuwend. Door gebruik te maken van een touchscreen kunt u uw boodschap duidelijk overbrengen. Onze producten ondersteunen u bij het geven van de juiste informatie. U toont bijvoorbeeld uw internetsite (zowel online als offline), bedrijfspresentaties, demonstraties of bepaalde software. Welk idee u ook heeft, de touchscreens van iCatch zijn het ideale medium om uw klant te betrekken bij uw reclamevorming.

Wilt u uw informatie groter weergeven? iCatch bied schermen in verschillende grootte’s aan.

 

Zo werkt het

iCatch bied 2  technieken aan die verschillende oppervlakken interactief kunnen maken.

Onze “standaard” touchscreens worden uitgerust met een IR frame. Het IR systeem houdt in dat er een grid van infrarood LED licht over het scherm ligt. Bij aanraking van het scherm word het LED grid onderbroken en een X- Y- coördinaat bepaalt, dit wordt door de software vertaald naar een muispositie of muisklik.

De foil is een transparante polymeerfilm die door iCatch gemonteerd wordt op niet-geleidende materialen. Hierdoor wordt elk voorwerp interactief.

Foil kan op ramen, glaswerk of enkele kunststof panelen worden geplakt. De folie reageert door het oppervlak heen op de aanraking van de gebruiker.

Wanneer de folie wordt aangeraakt, wordt de statische lading van de vinger herkend en kunnen de X- en Y-as worden bepaald. Deze wordt vervolgens omgezet naar een ‘muisklik’ waardoor interactie tussen content en gebruiker ontstaat.

Een mooi voorbeeld van Foil is onze Window (interactief raam).

Met een speciale meettechniek kan iCatch u helpen bij het nagaan of uw raam geschikt is voor de toepassing van interactieve folie. Daarin wordt er gekeken of er metaal deeltjes aanwezig zijn in of op het glas. Ook is het verstandig, voordat u geld uitgeeft, om na te gaan wat de dikte van uw raam is. In sommige gevallen is dubbelglas te dik voor de benodigde geleiding om de folie optimaal te laten werken.

 

Foil