» Window shopping

Window shopping

 

Denkt u eens aan de vele mogelijkheden die een interactieve etalageruit biedt? Door uw etalage interactief te maken kan de omzet van uw winkel worden verhoogd. Zelfs in de avonduren kunnen consumenten gerichte informatie opvragen, en eventueel via uw website bestellingen plaatsen.

 

Foil

Een gewone etalageruit verandert op slag in een interactief computerscherm dat met de hand te besturen is. Een unieke manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en met bezoekers te communiceren. Trek hun aandacht, lever informatie, verkoop uw product of entertain uw gasten. Uw merkbeleving wordt gegarandeerd uniek!

Naast het touchscreen ready maken van uw etalageraam bied iCatch media een innovatief nieuw systeem, uniek in Nederland!

Zo werkt het

iCatch Media creëert deze interactieve ramen voor u. Wij werken hiervoor met een interactieve folie die gevoelig is voor aanraking. De lichtgewicht folie kan direct op een raam (of een glazen plaat) worden aangebracht, waarna uw klanten en/of bezoekers door middel van videoprojectie eenvoudig door de content (website) van de projectie kunnen bladeren.

De Window is zeer geschikt voor etalages, ontvangstruimtes, beursstands of informatieramen.

De interactieve folie kan aan beide zijden van de ruit worden geplaatst of instore, in de vorm van een kiosk, worden ingezet als selfservicepunt. Door aanraking van het glas kan door elke gewenste content worden gebladerd. Informatief, visueel en communicatief!

Windowshopping is nog nooit zo leuk geweest.

 

Selitera

Uw etalage moderniseren? Producten verkopen terwijl uw winkel gesloten is? Verander uw etalage in een interactief shopping platform gekoppeld aan de smartphone van de potentiele klant.
Bladeren door al uw content, informatie opvragen en direct bestellen zelfs als de winkel gesloten is, Selitera maakt het allemaal mogelijk. Door uw klant te betrekken bij het shoppen  en ondersteunen met informatie en gebruiksgemak maakt u de stap tussen kijken en kopen een stuk kleiner.

 

Zo werkt het

Via een URL of QR code kan je je smartphone connecten met de software, de software is gekoppeld aan een scherm(of meerdere schermen) in combinatie met fysieke producten.

Ziet de klant een product dat hem aanspreekt dan kan de telefoon als pointer gebruikt worden om het product te selecteren en de informatie direct op de smartphone te ontvangen.
Hiermee kunt u klanten snel op de hoogte brengen van uw product. Is het product verklrijgbaar in verschillende kleuren? Verschillende maten? of is het product bijna uit voorraad. Met dit systeem is de klant altijd op de hoogte!

 

16504993948_cf5833b898 16072628293_1e2d6b3ee8