» Display

MiniKiosk-1


Interactieve Display
De Display dient als selfservicepunt waar de gebruiker snel en effectief antwoord kan vinden op zijn vragen. Het is een interactieve informatiezuil die bijzonder geschikt is voor in winkels, ontvangstruimtes en bijvoorbeeld musea.

Met behulp van de Display van iCatch kunt u belangrijke informatie op interactieve wijze communiceren met uw klanten.

Display wordt o.a. veel ingezet als plattegrondwijzer en helpt het mensen hun weg vinden in grote complexen, winkelcentra, musea en kan dienen als stadsplattegrond (outdoors).

In een zuil (Display genaamd) wordt een LCD geplaatst. Door een interactieve folie aan te brengen wordt de LCD omgetoverd tot een interactief scherm. Hierdoor kunnen klanten en passanten zelf de Display bedienen en hen derhalve gemakkelijk passende informatie verstrekken. Zo kunnen zij bladeren door uw online catalogus en zelf achterhalen welke producten geschikt zijn voor hun specifieke probleem, welke producten goed bij elkaar passen of wat de productspecificaties zijn. Maar ook het verstrekken van informatie aangaande routebeschrijvingen, openingstijden, aanbiedingen, acties, serviceberichten en wetenswaardigheden gaat zeer gemakkelijk via Display.

iCatch levert de Display waarmee u op zeer klantvriendelijke wijze kunt communiceren met uw doelgroep.

Zo werkt het

  • Besparing personeelkosten
  • Overzichtelijk en up-to-date informatie
  • Mogelijkheid om advertentie-inkomsten te genereren
  • Content is eenvoudig aan te passen
  • Innovatief en makkelijk bedienbaar